Vi välkomnar Mikael ” Bille ” Bielinski som ny trafikledare

Hallå!!

Mikael Bielinski heter jag men i folkmun går jag oftast under namnet Bille. 38 år ung jämtlänning, men som vuxit upp utanför Borås där jag nu bor. Härjat i åkeribranschen sedan 2004 med start som budbilschaufför i Borås. Men allt eftersom åren gick blev både bilarna och erfarenheterna större och dom sista åren körde jag dragbil både i och utanför Sverige. Min hunger efter nya utmaningar och nyfikenhet gjorde att steget till trafikledning inte var så långt. Så när erbjudandet damp ner 2016 tog jag chansen och började min resa som trafikledare. Min stora behållning har alltid varit kundrelationer och affärs sidan av jobbet. Jag tror på långsiktiga relationer och brinner för att kunna erbjuda lösningar och god service oavsett storlek på uppdrag. Och nu fortsätter min resa här på Budbolaget AB som jag känt till länge och väl redan som nybakad chaufför. Så hur jag blev insläppt här begriper jag inte. Men jag ser verkligen fram emot alla nya erfarenheter och relationer det kommer att ge och framför allt mycket kul som vi kommer skapa tillsammans. 

Väl mött och tack för förtroendet.

Rekommenderade artiklar